Wintersport Campitello

Afdaling in CampitelloCampitello is een gezellig klein en rustig skigebied. Met de Col Reodella lift wordt je vanuit het centrum naar een aantal blauwe pistes gebracht welke uitermate geschikt zijn voor de beginnende alsmede de lichtgevorderde skiërs. Het ongerepte gebied is rustig tijdens de dag met mooie winkels en cafe's en komt tot leven in de avond met enkele goede restaurants en bars.

Andere activiteiten in Campitello

Off piste activiteiten omvatten een fitnessruimte en een ijsbaan. Er zijn tal van restaurants en een nachtclub. Het nabije Canazei biedt daarnaast nog enkele bars en een nachtclub, evenals een zwembad.

De Sella Ronda

Campitello is onderdeel van het Sella Ronda skigebied, welke in tegenstelling tot vele andere gebieden geniet van een prachtige omgeving, voorzien is van sneeuwkanonnen en een gevarieerde mix van hellingen biedt voor alle niveaus. In termen van groote, de tour is vergelijkbaar met de Trois Valles in Frankrijk. De tour is in een dag te doen en voert door de vier valleien van Val Gardena, Val di Fassa, Alta Badia en Arrabba. Arrabba zelf biedt een aantal geweldige noordzijde gelegen zwarte pistes.

Wist u dat Campitello...?

  • Vanaf Utrecht 1017km is
  • Op 1448m hoogte ligt
  • In totaal 115km piste heeft
  • De pistes 30% blauw 60% rood en 10% zwart zijn

 

Wintersport toppers: