Wintersport Canazei

Canazei vormt het hart van het indrukwekkende dal, Val di Fassa. Het gebied is gelegen middenin de Italiaanse Dolomieten en staat bekend om zijn buitengewoon mooie omgeving. Daarnaast heeft het skigebied heeft een strategische ligging door zijn verbindingen met Pordoi, Sella en Fedaia.

Het Val di Fassa gebied biedt, 200 km aan pisten verdeeld over 9 deelgebieden, verbinding met de Sellaronda en nog veel meer.
Doordat het gebied uit 9 skigebieden bestaat heb je dus de mogelijkheid om elke dag een ander gebied te kiezen. Om van het ene gebied naar het andere gebied te komen staat er een gratis pennelbus ter beschikking, hierdoor kun je moeiteloos de verschillende uithoeken van het gebied bereiken zonder daarvoor de auto te hoeven pakken. Op de pistes zijn er diverse gezellige hutjes aanwezig maar men weer even op adem kan komen, of kan genieten van een zonterras voordat de volgende afdaling weer gaat beginnen.

Snowboarden

Ook snowboarders zijn welkom in het hele gebied, voor hen is er tevens een half-pipe en een boardercorss aanwezig.

Après Ski

De Après-ski in Canazei is weliswaar niet zo uitbundig als in Oostenrijk, maar desalniettemin is er een hoop gezelligheid in de vele barretjes en dat tegen een zeer redelijke prijzen. De Esso-Bar is zo'n gezellig, klein, intiem barretje waar je na het skiën samen met de lokale bevolking en andere skigasten van een borreltje kunt genieten.

Canazei vormt een ideale match tussen natuur en sport, shows en cultuur, ontspanning en het nachtleven.

Wintersport toppers: